torstai 25. elokuuta 2011

Niskasta kiinni pt.1 "sairaskertomus ja kasa kuvia"

On ollu vähän hulabaloo ja muita syitä, mutta ehkä totuuden mukaisin syy miksei täällä oo näkyny kuvia, on laiskuus.


Kissat on kotiutunu ja ärsyttävät uloste kasat mm. sohvalla on toivottavasti takana... Kissat, tai varsinkin Muusa, kärsi löysästä mahasta oikeestaan alusta asti. Katottiin netistä mistä ois apua ja ostettiin sit Inupekt fortea, syötettiin ensin vain Muusalle, ei tehonnu. Vinkulle kun koitettiin niin veti mahan vielä löysemmäksi. Syöteltiin Inupektiä kunnes soittelin rokotushintoja kysellen Otsoon, neuvoivat sit ostamaan Promaxia. Noin viikko siitä mentiin Korpilahdelle rokotukseen, saatiin neuvoksi syöttää helposti sulavaa ruokaa (keitetty broileri ja sei) sekä mahaa hellivää(?) raejuustoa, kermaviiliä jne. Korpilahdella oltiin keskiviikkona ja vkloppuna la-su yönä tajusin ettei Muusa pysty enää hallitsemaan suolta täydellisesti ja löysyys vaihtu ripuliksi. Peppu oli tummanpunainen ja verestävä. Maanantaina soitin Otsoon (joka on siis Jämsänkoskella(ja jkl)), että nyt on pakko päästä ! Saatiin aika tiistaille.

Otsossa sitten kerrottiin sama mitä nyt tähän asti oon kirjottanut ja vähän kopeloitiin kisuja. Muusa "onneksi" kakkas koppaan ja lääkäri-setä sai kakka näytteen. Kissat punnittiin ja painot oli Muusa 1,3kg ja Vinkku 2,2kg, vahvisti jo omaa huomiota siitä, ettei Muusa näytä kasvaneen juuri yhtään siitä kun se kotiin tuli. Vinkku oli yleistilaltaan kuulemma normaali, Muusa kuiva ja sairaalloisen laiha :s Suolistoäänistä setä kirjoitti, että ovat vilkastuneet ja "molemmilla ohutsuolet palpoiden kiinteän oloiset". Setä diagnosoi suolistoinfektion (bakteeri/alkueläin) ja anto antibioottia, matolääkettä ja tukihoitona Canikur pastaa. Bonukseksi myös uusi korvapunkki lääke, sillä edelliset ei olut tehonnut. Muusa sai (tai siis ostettiin) myös special ruokaa.

Nyt alkaa näyttää jo vähän paremalta, Muusa jaksaa leikkiä ja jopa jahtaa Vinkkua takaa ! Muta katsotaan mihin suuntaan jatkuu, vielä ois viikko lääkekuuria.

Nyt tekstin vasta painoksi kuvia jonkinlaisessa aikajärjestyksessä:

Tais olla aika ekoja viikkoja,
kissat rakastu tuohon tuoliin ja vallotti sen :)


reppana ko pakotetaan oleen kuvissa

hurja hirviö kurkku ja ritari vincent, tästä ois videokin jos osais laittaa

alettiin harrastaa parvekkeilua ja ekalla parveke kohtaamisella
kerrattiin keitä muita asunnossa asukaan

kävästiin pitkä vkloppu maalla ja Vinkku näyttää,
 onko kiva olla ulkona ko etupihalla on haukkuva koira :<

maalla opittiin lisää läheisyyttä

Muusa ei koiran haukuntaa pelänny ellei näkynyt koiraa, lopulta muut kyllästy
että Muusa joutui kulkemaan itse kyhätyissä valjaissa (Vinkulla oli oikeat)
ja päästi Muusan vapauteen, hyvin lähellä pysy ko vahtipahvilaatitkot on pop <3
edit: kun alotin kirjottaan tätä postausta, oltiin vasta käyty lääkärillä, nyt kuurit ohi ja Muusan ekoja kiinteitä pökäleitä on jo juhlittu ja elo on normalisoitunut. Uusi sohvakaan ei oo saanu ko yhet pissat osakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti