keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Höpö lampunvarjostin

Viime viikko vietettiin Muusan kiimassa, tämä viikko vietetäänkin toipilaana. Maanantaina, kun kiima oli selkeästi ohi, soitin vihdoin eläinlääkäriin (päädyin Viitaniemen eläinlääkäriasemaan) ja kyselin hintoja sekä aikoja ja kappas vain, heti tiistaille aika 10:30 ! Ihan hyvä juttu ja hintakaan ei ollut kuin 125€, kallistahan leikkus joka tapauksessa on, ja jäi todella hyvä mieli henkilökunnan käytöksestä ja ohjeista.

Eilen siis mentiin asemalle, jossa odoteltiin hetki ja sitten toimenpidehuoneeseen, siellä Muusa sai rauhoittavan kankkuun. Jäätiin odottamaan Muusan nukahtamista ja sovittiin lääkärin kanssa, että tullaan sitten hakemaan kun leikkaus on ohi puoli yhden aikaan, tai myöhemmin. Käytiin kotona tarkastamassa Vinkku, ei mitään hätää, nukkui sohvalla eikä tullut edes ovelle vastaan !

Päästiin hakemaan Muusa vasta kahden jälkeen, saatiin ohjeet jälkihoidosta suullisena ja kirjallisena, mukaan tuli vielä nestemäinen kipulääke. Muusalla oli automatkan silmät auki, mutta melko tokkurainen oli muuten. Joona lähti vielä töihin ja minä laitoin lattialle paikan, jossa pystyisin olemaan Muusan kanssa. Tarkoitus oli antaa Muusan nukkua vielä ja rauhallisesti toipua nukutuksesta, mutta neiti lähtikin heti kävelemään. Askel kantoi heikosti ja kaaduttuaan Muusa alkoi repiä kauluria pois kaikilla tassuilla. Jossain välissä Muusa onnistui pääsemään sängyn alle jossa tuli pisu. Loppu päiväksi käärin Muusan pyyhkeeseen ja asetin takaisin koriin nukkumaan. Vinkku oli selkeästi vähän huolissaan ja oli täppimässä Muusan päätä korin kaltereiden välistä. Jossain vaiheessa pisuvahingon takia Muusa vaihdettiin toiseen kuljetusboxiin puhtaan pyyhkeen kanssa. Vinkku huolehti ja meni koppaan pesemään Muusan turkkia :)

Muussa on tööt-tööt ja Vinkku hoitaa

"puren tätä ko toi toinen on ihan pihalla kaikesta !"
Vinkku täppi, haisteli, pesi ja tuijotti koko illan Muusaa. Lopulta kun Muusa oli tarpeeksi tajuissaan ja alkoi liikkua oli Vinkun mielestä oikea aika alkaa leikkimään... No eihän se sopinut. Muusa oli loppu illan hyvin tympääntynyt kauluriin ja ruoka piti antaa kädestä :p

Säälittävä lampunvarjostin


Tänään Muusa on jo melko pirteä, todella hiljainen kuitenkin. Kaulurikin on hankala ja vähän säälittävää on meno. Sängylle teki kovasti mieli, muttei pystynyt hyppäämään, laitoin sitten laatikosta portaan ja nyt ollaan nukuttu pari tuntia sängyllä Vinkun kanssa.

"kyllä se siitä hei.. hei kaveri ?"

Ei se litisty...<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti