maanantai 30. heinäkuuta 2012

Yllättävän viisas perkele


 Tämä löysästi lintuja tarkkaileva kakara tulee aihaeuttamaan vielä harmaita hiuksia.


 Tämä söpöksi naamioituva osaa olla perkele. Uusimpana temppuna on opittu avaamaan eteisestä keittiöön ja olohuoneesta eteiseen menevät ovet. Ne kun ei loksahda kunnolla kiinni vaan saa työntämällä auki, tai Muusan tapauksessa puskemalla ja tassuilla kaivamalla, yleensä selällään maaten..


 Ja miksi sinne on pakko päästä ? No NÄLKÄ ! Se vaiva on alkanut riivata molempia kissoja 24/7 ja ruokakaapin oven avaus opittiin jo aikoja sitten. Kiva löytää kissa(t) tiputetun nappulan pussin sisältä pupeltamassa ko viimestä päivää. Ruokaahan siis tulee suositusten mukaan ja melkein pilkulleen samaan aikaan joka päivä, eli rutiinit löytyy. Tiedä johtuuko leikkauttamisesta vai siitä, että kun olin yhden viikon äidillä niin Joona oli tarjoillut normaalin 4 pussin sijaan 6 pussia märkäruokaa ja naput päälle...


Joka tapauksessa nyt meillä teljetään olohuoneen ovi mopilla (ainut mikä toimii ja on nopea poistaa). Muusa ei vaan tajua, "kyllä se ovi aukee kun tarpeeks raapii, eiks jeh?". Onneksi takuuvuokra ei mennyt meidän pussista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti